Allriskförsäkring ingår när du handlar med kortet

Med kreditkortet behöver du sällan skaffa en dyr tilläggsförsäkring. Betala med kortet och få en allriskförsäkringen på köpet.

Försäkringen är en extra trygghet när du köper ny hemelektronik, mobil, tv, dator och vitvaror. Skulle din nyinköpta mobiltelefon bli stulen, tv eller dator bli skadad på grund av en oförutsedd händelse, är produkten försäkrad om den är betald med kreditkortet.

  • Ingen självrisk
  • Gäller i 180 dagar från köp
  • 2 års förlängd garanti

Allrisk är en drulleförsäkring

Oförutsedda händelser som sker på ett ögonblick, att mobiltelefonen ramlar i stengolvet, kameran åker i sjön eller kaffet rinner ut över datorn. Om du har  betalat din produkt med kreditkortet aktiveras allriskförsäkringen och du kan få upp till 25 000 kronor i ersättning. 

Allriskförsäkringen gäller i 180 dagar från köp. Du behöver inte betala någon självrisk om du blir tvungen att nyttja den. När du handlar hushållsapparater, vitvaror och hemelektronik med kreditkortet aktiveras även försäkringen förlängd garanti 2 år.

Aktivera kreditkortet

För att försäkringarna ska gälla behöver du aktivera ditt kort. Det gör du genom att logga in med Mobilt BankID i Wasa Kredit-appen.

Så här aktiverar du kreditkortet

Försäkringsvillkor

Försäkringarna ingår för de flesta inköp när du betalar med kreditkortet.

Läs de fullständiga villkoren här