Blanketter

Här har vi samlat våra vanligaste blanketter. De är indelade i kategorierna privatkund och företagskund. Om du saknar någon blankett eller har frågor om hur du ska fylla i, kontakta gärna vår kundtjänst 
Privat: 08-635 36 00
Företag: 08-635 37 00

Om inget annat anges på blanketten skickar du din ifyllda handling till Box 6740, 113 85 Stockholm

Privatkund

Autogiro
Vi erbjuder autogiro som betalningsmetod för Direktlånet och avbetalning (ej kortkredit). Fyll i anmälan till autogiro, skriv ut och skicka in originalhandlingen till oss via post. Den automatiska dragningen sker först när medgivandet är registrerat hos Bankgirocentralen.

Fullmakt
Om du vill ge någon annan rätten att hantera dina avtalsärenden hos Wasa Kredit fyller du i fullmakten och mejlar den till oss. Vi behöver även vidimerade kopior av identitetshandlingar för dig och den som ska företräda dig. Fullmakten gäller enbart rätten att hantera dina redan ingångna avtal.
Fullmakt.pdf 

Företagskund

Autogiro
För dig som har avbetalning för leasing och hyra kan du sköta betalningen via autogiro. Fyll i anmälan till autogiro, skriv ut och skicka in originalhandlingen till oss via post Den automatiska dragningen sker först när medgivandet är registrerat hos Bankgirocentralen.

Mina Sidor
Mina Sidor är tillgängligt för kunder som har kreditkort, lån, avbetalning eller leasing-/hyresavtal. Som företagskund fyller du i denna ansökan för att få tillgång till Mina Sidor. Är du privatkund ansöker du direkt på hemsidan.
Ansökan om konto till Mina Sidor 

Fullmakt
Om du vill ge någon annan rätten att hantera dina avtalsärenden hos Wasa Kredit fyller du i fullmakten och skickar in till oss. Det går bra att mejla in en underskriven fullmakt till  . Vi behöver även vidimerade kopior av identitetshandlingar för dig och den som ska företräda dig. Fullmakten gäller enbart rätten att hantera dina redan ingångna avtal.
Fullmakt.pdf  

Billeasing - skadeblankett, servicekort, körjournal, grönt kort
Om du är i behov av blanketter som avser skadeanmälan, servicekort, körjournal eller grönt kort kan du använda vårt formulär för att beställa dessa. 
Beställning av blanketter

Ansökan om ändring av borgensman
Här kan du ansöka om att ändra borgensman eller borgensmän på ett befintligt avtal hos oss.

Ansökan om ändring av borgensman 

Överlåtelse leasing- eller hyresavtal samt billeasing 
Här kan du som är företagskund göra en överlåtelse av avtal som avser leasing, hyra eller billeasing.  
Ansökan om överlåtelse för hyra och leasing. (webbformulär)