Möt några av våra medarbetare

För oss är mångfald allt som gör oss olika och unika. Precis som att vi har mångfald bland våra kunder behöver vi ha det bland våra medarbetare. Här får du träffa några av våra medarbetare som berättar om vad de gör här hos oss.

En sak som vi på Wasa Kredit är rörande överens om är att arbetskulturen är central. Respekt, hänsyn och omtanke kännetecknar samarbetet mellan medarbetare, avdelningar och bolag. Vi har en platt och transparent organisation som öppnar för initiativ på alla nivåer.

Det finns fler exempel på medarbetare som sökt utveckling på andra håll, men som valt att komma tillbaka i en längtan till bra kollegor, en öppen arbetskultur och utmanande arbetsuppgifter. Här presenterar vi med stolthet några av dem. 

"Med bra kollegor är det lätt att växa in i nya roller snabbt"

Jag får dagligen positiv feedback och uppskattning från partner och kunder. Jag tror de känner av mina tidigare erfarenheter som gör att jag förstår hela processen. 

"Skulle tipsa alla som vill byta tjänst inom företaget att våga söka"

Först var jag kundservicehandläggare på företagssidan sen blev jag avtalsadministratör och därefter tillbaka till kundserviceavdelningen. Nu har jag bytt tjänst igen.

"Ett större fokus på hållbarhetsfrågor ger oss marknadsandelar"

 − Jag lockades att komma till en miljö som drivs av visionen att vi tillsammans skapar trygghet och möjligheter för våra kunder och samarbetspartner.

"Vi har ett klimat som gör att medarbetarna vill vara kvar"

Jag tycker är kul att komma till jobbet. Det beror på många olika saker, som kollegorna och gemenskapen, men också att vi nästan ständigt befinner oss i en strävan att förbättras och utvecklas.

"Jag saknade säljrollen och att vara nära kunden"

Det bästa med Wasa Kredit är kollegorna, den familjära stämningen, prestigelösheten och viljan att hjälpa varandra. Det är ett väldigt bra bolag med en riktigt fin arbetskultur.  

"Den fina gemenskapen och bästa chefen gör att jag älskar mitt jobb"

Jag känner mig otroligt glad och tacksam över att jag har fått möjligheten att komma tillbaka, och har verkligen saknat arbetet, samarbetspartner och kunder.