"Jag saknade säljrollen och att vara nära kunden"

För Anna Findlay, som återvände till Wasa Kredit efter några år var det framför allt saknaden av en renodlad säljroll och att komma nära affären och samarbetspartner igen som fick henne att vilja komma tillbaka.

 – Jag jobbar som säljare och hjälper företag med olika finansieringslösningar som till exempel leasing och hyra. Det är en varierad roll som innebär både att förvalta befintliga kunder och att hitta nya affärsmöjligheter och samarbeten. När jag var här den första omgången 2011–2016 arbetade jag med säljfinansiering för butiker.

Jag kan självständigt påverka mitt arbete

Vad är det bästa med Wasa Kredit?

 – Kollegorna, den familjära stämningen, prestigelösheten och viljan att hjälpa varandra. Jag gillar att jobba mot uppsatta mål och ha möjlighet att påverka resultatet, och det kan jag göra här. Jag kan självständigt påverka mitt arbete. Sen är allt inte bara sälj utan jag har ett bredare perspektiv där jag också vill bidra till teamet och lagandan.

Upplever du någon skillnad på Wasa Kredit då och Wasa kredit nu?

– Vi arbetar lite bredare nu och tänker mer Sverige i helhet istället för distrikt, men annars är det samma fina företagskultur. De flesta av mina kollegor är kvar. Det är ett väldigt bra bolag - människorna, prestigelösheten och viljan att göra affärer är densamma.  

Vi erbjuder en bred palett av tjänster

Du slutade 2016 för en tjänst på Intrum, sen blev det en kortare sejour på PwC och föräldraledighet. Saknade du något med oss när du var utanför huset?

 – På båda mina tidigare jobb hade jag en chefsroll och ett team. Det var bra på många sätt men det jag verkligen uppskattar här och som jag kunde sakna lite, var den breda palett av tjänster som vi erbjuder både företag och privatpersoner och det starka varumärke vi har med Länsförsäkringar bakom oss.

Jag saknade också våra samarbetspartner, vi jobbar med så spännande bolag och man får verkligen chansen att växa och utvecklas med ett företag.


Nyfiken på att veta mer om oss?

Se till att följa oss på LinkedIn. Vi uppdaterar regelbundet med nya medarbetarberättelser, interna aktiviteter, kundberättelser, utbildande innehåll och massa annat intressant.