Din bästa bilaffär börjar här

Om du är verksam inom lantbruk, skogbruk eller annan grön näring och har behov av bil, så är det här för dig. Wasa Kredit erbjuder förmånlig billeasing oavsett märke eller leverantör, samt finansierar både person- och transportbilar för dig som företagare.

  • Du väljer bilmodell
  • Personlig kontaktperson
  • Alla märken och leverantörer

Jag vill prata billeasing – kontakta mig

Leasa tjänstebil genom Wasa Kredit

Välkommen till oss på Wasa Kredit. Vi ägs av Länsförsäkringars bank och erbjuder bland annat leasing och avbetalning till företag – både direkt som via utvalda samarbetspartners. I ett nära samarbete inom länsförsäkringsgruppen och ditt lokala länsförsäkringsbolag har vi möjligheten att erbjuda ditt företag en helhet med bank, finansiering och försäkring – på ett och samma ställe.

Billeasing är en enkel och förmånlig finansiering som frigör företagets kapital. Med oss får du prisvärda leasingpaket oavsett vilken bil eller modell som du eller dina medarbetare är intresserade av. 

Du väljer bilen – vi ordnar din finansiering och förhandlar fram bästa priset i nära samarbete med bilhandlare i hela Sverige. Vi följer med dig genom hela bilaffären. När du har valt bilmodell tar vi hand om upphandlingen oavsett om du väljer en personbil, transportfordon eller en hel vagnpark.Och om du vill avyttra din gamla bil hjälper vi dig med det också.

Att leasa din nästa tjänstebil genom oss är smidigt, tryggt och enkelt. 

Intresseanmälan för bilfinansiering

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.