Delbetalning i butik

Kund och säljare i butik

Vill du erbjuda möjlighet till delbetalning i din butik och ta steget mot aktiv säljfinansiering? När du väljer oss som din finansieringspartner får du en långsiktig samarbetspartner som vill hjälpa dig göra fler affärer och på så sätt öka din lönsamhet

Säljstödjande finansieringslösningar är ett hjälpmedel som skapar möjligheter för dig och dina kunder. Med delbetalning som finansieringsalternativ kan du både utveckla butikens erbjudanden och få fler nöjda kunder.

Hur fungerar det?

Du får en egen kontaktperson som kan din bransch. Tillsammans arbetar vi fram en plan som har din lönsamhet i fokus. Du får hjälp att sätta anpassade mål, planera kampanjer och skylta upp butiken så att dina kunder ser vilka betalningsmöjligheter de kan välja på. Vårt mål är tydligt – det ska löna sig att samarbeta med oss. 

Behöver du hjälp finns vi där

För att du ska kunna ge snabba kreditbesked får du tillgång till vårt säljstöd Partnerwebben som är ett av marknadens snabbaste och enklaste säljstöd. Du får även tillgång till vårt kreditbord och kan själv välja vad som passar bäst vid varje tillfälle. Kreditbordet kan försäljning och har öppet sju dagar i veckan för att stötta dig i dina affärer.

Är du redo att ta steget till aktiv finansiering?

Försäljning handlar om att skapa förtroende. Du möter kunden som har ett behov och din uppgift är fylla behovet med den perfekta varan. Idag kan i stort sett alla butiker erbjuda delbetalning som en finansieringslösning. Men endast ett fåtal arbetar aktivt med delbetalning. Hur presenterar dina säljare möjligheten i säljsamtalet?

Bättre lönsamhet med långsiktig finansieringspartner

Med närmare 30 års erfarenhet av butiksförsäljning och långsiktiga relationer i många branscher har vi en stadig grund att stå på. Våra samarbetspartners har en sak gemensamt, de säljer kapitalkrävande varor till konsument. Vi har hjälpt dem att utvecklas med skräddarsydd utbildning, anpassade mål, uppföljning, kampanjer och säljtävlingar. Det är en fantastisk säljresa som vi vill starta tillsammans med dig och ditt företag.

  • Vi har 9 000 samarbetspartners
  • Skriver 5 avtal i minuten
  • 6 säljkontor på olika platser i Sverige (Stockholm, Göteborg, Umeå och Växjö)
  • Länsförsäkringar Bank har Sveriges nöjdaste privatkunder 2015 enligt Svenskt Kvalitetsindex

 

Ja tack, kontaka mig för ett samarbete


*Obligatoriska fält