Säljfinansiering

Skräddarsydd finansiering handlar om möjligheter. För många företagare handlar det om tillväxt. Med säljfinansering kan du erbjuda dina kunder färdiga finanseringslösningar som alternativ till faktura och kontant betalning. Det betyder att fler kunder får möjlighet att handla från dig.

Med Wasa Kredit som din finanseringspartner kan du erbjuda dina företagskunder färdiga hyres- och leasingavtal. Är du butiksägare kan du erbjuda dina kunder delbetalning som alternativ. Vi tar över dina avtal. Du får betalt av oss och tryggar på så vis din likviditet.

Vårt erbjudande

Här på vår hemsida kan du lära dig mer om vad vi kan erbjuda dig som säljer till andra företag och för dig som driver butik. Vill du hellre prata med en av våra säljare är du välkommen att kontakta oss direkt eller lägga en intresseanmälan så hör vi av oss till dig inom kort. 

Nu erbjuder vi Fakturaköp till dig som är företagare

Fakturaköp för företagare

Varför vänta på betalning när du kan få betalt direkt? Sälj dina fakturor och överlåt kreditrisken till oss. Tjäna tid och du får större ekonomiskt handlingsutrymme med Fakturaköp.