Leasa Opel Corsa-e Edition 136hk Aut

Är en elbil din nästa tjänstebil? Upptäck Opel Corsa-e som har en räckvidd på upp till 33 mil. Sätt dig bekvämt och njut av ljudfri bilkörning.

Kontakta mig för offert

Månadskostnad

4 740 kr + moms

Priset är endast giltigt vid finansiering genom Wasa Kredit och kan skilja sig beroende på tillvalspaket. Erbjudandet vänder sig till dig som har företag. Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig för en skräddarsydd lösning.

Till kontaktformulär

 • Opel Corsa-e Edition
 • Effekt motor 136 hk / 260 Nm
 • Förbrukning Beräknad elkostnad är ca 2 kr/mil
 • Co2 0 (WLTP)
 • Skatt 360 kr
 • Förmånsvärde 2 152 kr netto/månad med 50 % marginalskatt (från 1/1 2023)
 • 1:a hyra 74 000 kr ex. moms
 • Försäkring Ingår

Leasa Opel Corsa-e Edition Aut

Letar du efter en elbil att leasa som nästa tjänstebil? Opel Corsa-e är en ny, intressant elbil med räckvidd på upp till 33 mil (WLTP). Välj körläge, slappna av och njut av ljudfri bilkörning.

Under motorhuven finns en elmotor på 136 hästkrafter som genererar ett vridmoment på 260 Nm. Opel Corsa-e går från 0 till 50 km/h på 2,8 sekunder och från 0 till 100 km/h på drygt åtta sekunder. Batteriet på 50 kWh kan snabbladdas till 80 procent av sin kapacitet på 30 minuter. Det går även fint att ladda Corsa-e via en wallbox och följa laddningen via MyOpelApp.

Dynamisk och sportig design

Elbilen Opel Corsa-e har ett sportigt uttryck och en silhuett som syns. På insidan finns sportstolar, takklädsel, röda detaljer och material av premium kvalitet. Komforten är genomtänkt och inger en sofistikerad känsla. Instrumentbrädan är utformad så att föraren enkelt ser och når pekskärmar och knappar. Trådlös laddning finns samt en pekskärm som fungerar med Apple CarPlay och Android Auto.

Hjul och fälgar är ett val i sig. Standard är 16” och för dig som vill välja till en större storlek med fler färgkontraster så finns 17” med  lättmetallfälgar. Även taket går att välja färg på vilket ger en fin kontrast till lackfärgen. Välj svart eller vitt, eller panorama i glas om du vill släppa in extra ljus i kupén.

Säkerhetslösningar och smarta funktioner

För första gången lanserar Opel smarta LED-strålkastare som ger helljus utan att störa mötande förare. Föraren förses med information om bland annat hastighet och navigering via en digital display.

Med en panoramakamera bak (tillval) ser föraren vyn i 180-grader och kan lekande lätt både backa och parkera i trånga stadsmiljöer. Opel Corsa-e erbjuder fler smarta funktioner, några är tillval:

 • Adaptiv farthållare
 • Aktiv filhållningsassistent (tillval)
 • Avancerad parkeringsassistans (tillval)

Elbilen Opel Corsa-e Edition Aut är en miljövänlig och bränslesnål tjänstebil för veckans alla dagar. En utmärkt bil att leasa genom oss.