Leasa Lexus NX 450+ Business

NX 450+ är den första laddhybriden någonsin från Lexus. Bilmärket bygger vidare på sitt starka arv och presenterar en ny riktning för ökad säkerhet, komfort och bekvämlighet. 

Kontakta mig för offert

Månadskostnad

5 715 kr + moms

Priset är endast giltigt vid finansiering genom Wasa Kredit och kan skilja sig beroende på tillvalspaket. Erbjudandet vänder sig till dig som har företag. Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig för en skräddarsydd lösning. 

Till kontaktformulär

  • Lexus NX 450+ Business
  • Effekt motor 306 hk / 227 Nm
  • Förbrukning 1,0 l /100 km (WLTP)
  • Co2 22-25 g/km (WLTP)
  • Skatt 360 kr/år
  • Förmånsvärde 3 715 kr netto/månad med 50 % marginalskatt (från 1/1 2023)
  • 1:a hyra 90 000 kr ex. moms
  • Försäkring Ingår

Leasa Lexus NX 450+ Business

Lexus NX 450+ representerar en ny nivå i premiumsegmentet och erbjuder förstklassig eldrift och stora framsteg inom prestanda, köregenskaper och design. Som bilmärkets första laddhybrid har Lexus byggt vidare på sitt starka arv och skapat en helt ny modell för grunden. Med hjälp av avancerad datorteknik är NX 450+ designad för att kunna möta olika livsstilar runt om i världen och ge en körupplevelse utöver det vanliga.

Ökad kontroll och känsla 

Tack vare systemet Lexus Driving Signature följer NX 450+ förarens rörelser och förbättrar prestanda, komfort, bromseffektivitet och köregenskaper. Ett uppdaterad säkerhetssystem med nya funktioner och en ny multimediaplattformar med smarta tjänster blir en naturlig del av körupplevelsen. Avancerat röstkommando ger kontroll över informationsflödet under resan utan att förlora uppmärksamheten på vägen. Som en sömlös del i körningen visar röststyrningen ”Hey Lexus” vägen till närmaste restaurang, justerar temperaturen i kupén eller ger uppdateringar av trafikläget i realtid. 

Den imponerande 14” skärmen är en av de största i klassen och ger ännu mer kontroll och gör varje bilresa till en upplevelse. Appen Lexus Link erbjuder ett stort utbud av uppkopplade tjänster och skräddarsydda funktioner. Hitta parkering, schemalägg tjänster, effektivisera körningen eller bli guidad till laddstolpar runt om i Europa. Möjligheterna är många.

Ny iögonfallande design 

Lexus NX 450+ visar även en ny riktning inom exteriör och inredning. Designen har förfinats och varierar beroende på vinkel. En kaxigt formgiven SUV med karakteristiska karosslinjer och en sportbilsinspirerad motorhuv ger ett sofistikerat och självsäkert uttryck. Känslan i kupén tilltalar alla sinnen och erbjuder komfort och intuitiv kontroll över bilen.