Leasa Kia e-Niro Advance

Leasa en kostnadseffektivt tjänstebil och gör ett aktivt miljöval. Kia e-Niro är klassad  som klimatbonusbil och passar även utmärkt som hela familjens bil.

Kontakta mig för offert

Månadskostnad

4 320 kr + moms

Priset är endast giltigt vid finansiering genom Wasa Kredit och kan skilja sig beroende på tillvalspaket. Erbjudandet vänder sig till dig som leasar genom företaget. Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig för en skräddarsydd lösning.

Till kontaktformulär

  • Kia e-Niro Advance
  • Effekt motor 204 hk / 395 nm
  • Förbrukning Beräknad elkostnad är ca 2kr/mil
  • Räckvidd/el 455 km (WLTP)
  • Co2 0 g/km (WLTP)
  • Skatt 360 kr
  • Förmånsvärde 2 057 kr netto/månad med 50 % marginalskatt (från 1/7 2022)
  • 1:a hyra 75 000 kr ex. moms
  • Försäkring Ingår

Leasa Kia e-Niro Advance

Noll CO2-utsläpp. Nya Kia e-Niro är både en kostnadseffektivt leasingbil och ett aktivt miljöval. Elbilen har en räckvidd på upp till 455 km och passar utmärkt som tjänstebil, fritids- och familjebil. Kia e-Niro är dessutom klassad som klimatbonusbil.

Nya Kia e-Niro blev utsedd till Årets Familjebil 2018 av tidningen Motorföraren. Juryn bakom utnämningen lyfter fram miljöval till rimlig kostnad samt storlek, räckvidd och inbyggd säkerhet. Låt oss titta närmare på helt nya Kia e-Niro.

Eldriven crossover med snygg design

Nya e-Niro är den första helt elektriska modellen av Kias Niro-modeller. Elbilen levereras med fyra körlägen. Eco prioriterar körsträcka före prestanda, Eco+ håller nere energianvändningen till ett minimum. Med Sport kommer prestandan först och med komfort kör bilen på ett skönt vardagsläge.

När du bromsar eller sakta ner sparas energi som återanvänds när accelererar igen. Välj via paddlarna på ratten vilken nivå på bromsåtervinning som önskas. Med adaptiv farthållning anpassas inbromsningen automatiskt till fordonet framför bilen.

Ladda Kia e-Niro med laddboxen

Batteriet på 64kWh är byggt för sträckor på upp till 455 km. Det är utrustat med ett uppvärmningssystem som dels säkerställer jämn start av motorn, dels effektiviserar laddningen under kallare väder. Elmotorn på 204 hästkrafter ger hög prestanda.

Kia rekommenderar att elbilen laddas via laddboxen. Den har inbyggda säkerhetsfunktioner som Kia har utvecklat med Vattenfall och Defa. Bilen laddas bara när den är korrekt ansluten, annars slås elen av. Kia e-Niro kan också laddas i allmänna laddstolpar. Med en snabbladdare (100 kWh) laddas batteriet från 20 till 80 procent på 40 minuter

Säkerhet och bränsleekonomisk tystnad

Autobromsen slår till om föraren missar fotgängare eller andra fordon som kommer i vägen. Parkeringsassistent, adaptiv farthållare, trötthetsvarnare, filövervakningssystem, backkamera, parkeringssensorer och helljusassistans bidrar till ökad säkerhet i trafiken.

Kupén erbjuder bekväma, fast stoppade och eluppvärmda säten. Även ratten, klädd i läder, värms upp med el.På en 7-tums LED-skärm visas räckvidd, batterinivå och strömförbrukning. Ljudsystem från Harman/KardonTM* och navigationssystem från TomTom® bidrar till körupplevelsen. Nyckelfri start- och stoppknapp samt smart system som kopplar samman din smartmobil med handsfree, musik och trådlös laddning. Är Kia e-Niro din nya leasingbil?

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.