Leasa Hyundai IONIQ 5

IONIQ 5 är en innovativ och genomtänkt elbil för familjen, dessutom med massor av körglädje. Att bilen fått motta flera utmärkelser som bästa bil 2021, är inte överraskande.

IONIQ 5
Den blixtsnabba uppladdningen och en fantastisk accelerationsförmåga är bara två framgångsfaktorer. 0 till 100 på 5,2 sekunder, enligt tillverkaren själv, vilket också bekräftas av de många och lyriska biltestarna. Bilen är rymligare än bilderna avslöjar och har ett uttryck som skiljer sig från mängden.

IONIQ 5 fungerar med både 400 och 800 volts snabbladdning och kan laddas från 10 till 80 procent på under 18 minuter. Med en WLTP-räckvidd på 460 kilometer håller du ladd-ångesten i schack.

Bra köregenskaper och mycket körglädje

IONIQ 5 är bilen för dig med familj – och körpassion. För att här får du lika delar av båda världar. Bilen har bra köregenskaper och svarar snabbt på dina manövrer med sina hela tre meter hjulbas. Bilen är både bekväm och lekfull tack vare sin låga tyngdpunkt, bredd och fyrhjulsdrift. Dessutom får du riktigt mycket för pengarna redan med grundutrustningen.

Det här är en väldämpad elektrisk suv som susar fram på vägarna i total tystnad. Om du vill ha bra ljud kan du välja in ljudsystemet från Bose.

Semester för en familj på fyra i en IONIQ 5 är en smidig historia. Bagageutrymmet på cirka 525 liter slukar mer än vad du tror. Om du skjuter fram baksätena får du ännu mer plats.

Digitala assistenter hjälper dig på vägen

IONIQ 5 kommer självklart med en hel del digitala finesser. Från det kraftfulla ljudsystemet Bose med sina åtta högtalarelement, till digitala assistenter som hjälper dig med väg- och farthållning och säkra avstånd till andra bilar.

Bilen är dessutom utrustad med Apple Carplay och Android som du ansluter med USB-kabel. De stödjer flertalet navigationsappar och ger ett bra användargränssnitt för musik och radio.

Via den stora och tydliga 12,3” infotainement-skärmen framför ratten ställer du enkelt in de bekväma sätena som har en mängd olika inställnings- och anpassningsalternativ. Varför inte fullt liggläge medan du väntar på laddningen?

Vi reserverar oss för felskrivningar. För dagsaktuell information om bilen, kontakta oss eller din bilhandlare. 

Förmånlig billeasing för dig som företagare 

Att leasa bil genom Wasa Kredit är både förmånligt och smidigt, du 

  • får en personlig kontaktperson med lång branscherfarenhet
  • kan byta leasingbil när du vill under löptiden
  • får rabatt på bränsle och däck
  • får en fördelaktig bilförsäkring

Du är dessutom märkes- och leverantörsoberoende, du väljer bil själv.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du kund hos Länsförsäkringar?

Mer information

Är objektet redan beställt?

Bifoga gärna beställningen nedan.

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.
+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.