Fakturaköp – sälj dina fakturor och trygga ditt kassaflöde

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig

Varför vänta på betalning när du kan få betalt direkt? Välj vilka fakturor du vill sälja och överlåt kreditrisken till oss. Du tjänar tid och resurser och du kan fokusera på din nästa affär. Vi tar hand om administration och du får större ekonomisk rörelsefrihet.

För de flesta småföretagare är det viktigt att ha ett jämt kassaflöde och kontroll över ekonomin. Har du ett företag som säljer varor eller erbjuder tjänster till andra företag kan fakturaköp vara en möjlighet att öka din ekonomiska trygghet och skapa ett större handlingsutrymme. Det ger dig bättre kontroll över företagets in- och utbetalningar. Du överlåter dessutom administration och uppföljning av dina fakturor och kan ha fullt fokus på din nästa affär. Dessutom behöver du inte oroa dig över eventuella obetalda fakturor som påverkar ditt företags kreditvärde.

Fördelar med fakturaköp

  • Betalt inom 24 timmar
  • Skydd mot kreditförluster
  • Snabbare kassaflöde
  • Förbättrade nyckeltal
  • Administrativ avlastning 

Varför samarbeta med Wasa Kredit?

Vi har lång erfarenhet av finansiering och vet vilka utmaningar du som företagare står inför. Vi ser oss som mer än bara ett finansbolag. Vi vill vara din affärspartner och -rådgivare. Och vårt mål är att se ditt företag blomstra. 

Teckna ett samarbetsavtal med oss och bestäm själv vilka fakturor du vill sälja. Du får en egen kontaktperson som utbildar dig i hur du registrerar och överför dina fakturor i vår digitala självserviceportal. Självklart kan du kombinera fakturaköp med andra finansieringslösningar. Som del av länsförsäkringsgruppen kan vi erbjuda all typ av finansering samt de försäkringar som du som företagare behöver. 

Kan fakturaköp vara något för ditt företag?

Ring oss eller fyll i formuläret nedan så tar vi reda på det tillsammans. Vi är en trygg partner som har funnits på svenska marknaden i många år: 

 


*Obligatoriska fält