Leasa Tesla genom Wasa Kredit

Leasa Tesla Model S 85D

En supermiljöbil i lyxförpackning. Tillhörande en av våra Editionbilar är Tesla ett självklart val för den som vill ligga i framkant. Men det finns några viktiga saker att tänka på när du väljer en bil med den senaste tekniken. Vi säkerställer att du får ett leasingpaket som inte bjuder på några överraskningar vare sig under leasingperioden eller när det är dags att byta bil. 

Ny teknik är fantastisk och spännande. Ny teknik påverkar också den etablerade marknaden, med regelverk och prissättning. Därför är det viktigt att du som vill köra en bil med den senaste tekniken funderar igenom förutsättningarna. Särskilt vad det innebär den dagen du vill sälja bilen. Ett sätt att komma runt både kostnad och osäkerhet inför framtiden är billeasing. 

Ta del av vårt Edition-paket Tesla Model S 90D för en trygg och långsiktig resa

Vi har tagit fram ett särskilt leasingupplägg för företagare som vill ligga i framkant i sitt bilkörande. Upplägget innehåller dels en inbyggd försiktighetsprincip, dels en god momsåtervinning. Det är två viktiga faktorer som du tjänar på när du funderar på att satsa på en bil med den senaste tekniken.

Tesla Model S 90D fyrhjulsdrift

Effekt motor:  90 kWh batteri
Förbrukning: Beräknad elkostnad är ca 3,25 kr/mil 
Co2:  0
Skatt: Skattebefriad i 5 år 
Förmånsvärde:  ca 2 742 kr netto/månad med 50% marginalskatt
1:a hyra: 360 000 kr

Månadskostnad 8 660 kr + moms

Priset är endast giltigt vid finansiering genom Wasa Kredit och kan skilja sig beroende på tillvalspaket. Erbjudandet vänder sig till dig som leasar genom företaget. Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig för en skräddarsydd lösning.

 

Ta del av fler fördelaktiga leasingpaket.