Populära bilar ­att leasa

bild på sidobackspegel

När man investerar i en bil till företaget är det viktigt att det blir rätt finansiering och bil för det tänkta användningsområdet och behovet.

I 25 år har vi hjälpt företagare med ett enklare bilägande genom leasing. Den erfarenheten har gett oss kunskap om våra kunders vanligaste behov och de bilar som är populärast på leasingmarknaden. Du ser vilka de är inom respektive bilmärke i menyn. 

Finns inte märket eller modellen du söker i listan nedan? Ring eller kontakta oss enkelt genom formuläret nedan så ger vi dig en offert enligt önskemål. Vi är märkesoberoende och hjälper dig att upphandla leasingbil till bra villkor oavsett vilket fordon eller märke du är intresserad av. 

Har du fler anställda? Då kan behoven och önskemålen se olika ut vilket kan resultera i många olika bilmärken inom samma företag. Det löser vi genom att samfakturera, vilket underlättar för dig.     

Kontakta mig för offert

Billeasing är ett enkelt och förmånligt sätt för dig som företagare att skaffa bil utan att binda kapital. Hur mycket det kostar och vilket upplägg du bör välja beror bland annat på dina behov och ditt företags förutsättningar. Fyll i formuläret nedan så kontaktar en säljare dig för att skräddarsy ett upplägg som är anpassat för dig.


*Obligatoriska fält