Bil- och fritidshandlare

Säljare gör upp affär med kund

Är du återförsäljare av bilar, husvagnar, husbilar, mc, snöskotrar, trailers eller andra fordon kan vi erbjuda dina kunder avbetalning och leasingupplägg. Vi är en erfaren och lokalt förankrad finansieringspartner som kan din bransch. Vi hjälper dig med skyltning i butiken och utbildning av säljare. Tillsammans med oss kan du sälja mer och säkra att du får betalt i tid.

Fler möjligheter för kunden betyder fler affärer för dig. Låt finansiering bli en del av din försäljningsstrategi genom att erbjuda dina kunder färdiga finansieringslösningar. Du gör snabbare avslut och fler affärer, vilket leder till ökad lönsamhet.

Öka din försäljning med oss som finansieringspartner

Med oss som din finansieringspartner kan du erbjuda dina kunder avbetalning, lån och leasing som alternativ till faktura och kontant betalning. Vi betalar dig, vilket gör det lättare för dig att likviditetsplanera. 

  • Lokal närvaro Våra lokala säljare har stor kunskap om de förutsättningar som gäller där ditt företag bedriver sin verksamhet.
  • Stor branschkännedom Du får en egen kontaktperson som kan din bransch och hjälper dig med strategier för att öka dina avslut och sälja mer.
  • Säljstöd Du får hjälp att sälja med finansiering samt skyltning, coaching, utbildning och kampanjupplägg. Med Mina sidor, vårt digitala säljstöd, kan du säkra finansiering åt kunden och avsluta affären direkt alla tider på dygnet.

Wasa Kredit - en trygg finansieringspartner

Vi är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank och har funnits på svenska marknaden i över 30 år. Du möter oss runt om i Sverige med kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm, Umeå, och Växjö.

Här kan du lära dig mer om våra finansieringsprodukter och vad vi kan erbjuda just ditt företag. Vill du hellre prata med en av våra säljare är du välkommen att kontakta oss direkt eller lägga en intresseanmälan så hör vi av oss till dig inom kort.